Onze services


Vloerconcepten


Technieken


Afwerkingsmogelijkheden


ServicemogelijkhedenONZE VLOERCONCEPTEN
Hieronder kunt u een beknopt overzicht vinden van onze vloerconcepten. Bijkomende vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Slijtvaste vloeren


Gezaagde vloeren


Voegarme vloeren


Naadloze vloeren


Vloeren op palen


Funderingsplaten


Industriële verhardingen(Zeer) vlakke vloeren


ONZE TECHNIEKEN

Volgende technieken zetten we in om onze projecten te realiserenLaser screed vloeren

Het machinaal plaatsen van betonvloeren met onze Laser Screed combineert de voordelen van een enorme capaciteit met betere vlakheden. Onze Laser Screed doet het “sneller, vlakker en efficiënter”.


Vloeren zonder slijtlaag

Betonvloeren zonder slijtlaag kunnen gebruikt worden als ondervloer voor kunststofvloeren, chemisch bestendige vloeren en zelfs sportvloeren. Dit type betonvloer heeft geen slijtlaag nodig.


Ingestrooide vloeren (met slijtlaag)

Dé meest courante techniek om een vloer duurzamer te maken, is het instrooien van een droog slijtlaagmengsel. KEBRO verwerkt een uitgebreid gamma slijtlaagmengsels; van gewone quartz tot diamant en van de kleur witgrijs tot zwart.


Zelf-egaliserende vloeren

Zelf-egaliserende vloeren combineren het voordeel van een geringe dikte (vanaf 3 mm) met een snelle uitharding. Ze zijn bovendien bijna perfect vlak. Ideaal als “snelle” oplossing, in zowel industriële als niet-industriële toepassingen.


PLUS vloeren

Met PLUS vloeren bedoelen wij het opwaarderen of verbeteren van vloeren. Elke betonvloer kan vroeg of laat onderhevig zijn aan lichte slijtage of vervuiling of een betonvloer kan mislukt of verregend zijn. Voor elk probleem kunnen wij een gepaste oplossing bieden om een minderwaardige vloer een tweede leven te geven.


Nat-op-droog vloeren

Bij deze renovatietechniek wordt het versleten oppervlak van de oude betonvloer afgeschraapt. Op het gefreesde oppervlak wordt een hechtlaag aangebracht en daarbovenop wordt een nieuwe massieve natte slijtlaag geplaatst. De slijtlaag is verkrijgbaar in verschillende kleuren en slijtvastheden.

AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN

Glad gepolierd

Polieren of vlinderen gebeurt met poliermachines, ook bekend als ‘helikopters’. Een gepolierde vloer heeft een mooi glad en gesloten oppervlak met een lichte glans. Het uitzicht is niet perfect uniform, maar eerder gewolkt.

Antislip gepolierd

Hoe minder polierbeurten, hoe ruwer het oppervlak. Zo verkrijgen we een poliervloer met een lichte tot zware antislipwerking.

Geborsteld

Voor buitenverhardingen is borstelen de meest voorkomende afwerkingstechniek. Het zorgt voor meer antislip en betere tractie. Het verse betonoppervlak wordt een aantal keer voorgedraaid met poliermachines. Nadien wordt met een borstel een fijne lijnstructuur gemaakt in het verse beton.

Glanzend gepolijst

Na het polierproces kan een vloeroppervlak van een industriële vloer verder gepolijst worden met een mat tot hoogglanzend uitzicht als resultaat.

SERVICEMOGELIJKHEDEN

Met volgende services ondersteunen we uFijnnivelleringen

KEBRO zorgt voor de allerbeste basis voor een betonnen vloer of verharding. Elke ondergrond kan tot op een tolerantie van 10 mm juist gelegd worden. Een grote troef is dat u op voorhand precies weet wat het zal kosten. Geen discussies over meerverbruik.


Plaatsen van wapening

Het plaatsen van wapening behoort al jaren tot onze vaste activiteiten. Van netten tot bijlegwapening tot wapeningskorven; geen opdracht is te groot of te moeilijk.


Plaatsen van profielen

Hoe complex een opdracht ook is; voor elk project plaatsen wij een passend profiel: dilatatie-, sinus-, nulpas-, hellings- of L-ijzerprofielen, …


Zaagwerken

Om spanningen door krimp en uitzetting van de vloer op te vangen, zagen wij betonnen vloeren en verhardingen in, waar nodig. Ook voor een strakke betonvloer met het uitzicht van een groot betegeld oppervlak kunt u beroep op ons doen.


Plaatsen van vloerbescherming

Om een nieuwe betonvloer optimaal te laten uitharden zonder veel impact, kan KEBRO een beschermende viltlaag plaatsen. Het vilt optimaliseert het hydratieproces waardoor er amper of geen haarscheuren ontstaan. Daarnaast beschermt het vilt de vloer ook tegen vallende voorwerpen, stellingen, ladders, …


Opvullen van voegen

Vloerdilatatie- of zaagsneden in bedrijfsvloeren krijgen een mooie monolithische uitstraling, door deze met een gepast product af te kitten. KEBRO biedt allerhande oplossingen om zaagsneden vloeistofdicht of esthetisch op te vullen.


Impregneren

Een betonnen vloer die geïmpregneerd wordt, biedt een grote meerwaarde op vlak van slijtvastheid en onderhoudsgemak. Een geïmpregneerde vloer is beter bestand tegen het indringen van vloeistoffen.

OPGLABBEEK

Hoofdkantoor

Nijverheidslaan 1510
3660 Oudsbergen
+ 32 89 81 02 60

www.kebro.be

info@kebro.be

© 2020 Kebro nv: gebruikersvoorwaarden / GDPR

CONTACTEER ONS

Volg ons op LINKEDIN

Op de hoogte blijven over actueel nieuws? Volg onze LinkedIn pagina!