TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

Toyota-foto-website-1.jpg

Begin 2019 werd het nieuwe hoofdkantoor van Toyota Material Handling Belgium in gebruik genomen.

Vanop de expresweg N16 in Willebroek kan je er niet naast kijken: de nieuwe vestiging van Toyota Material Handling Belgium is immers dé landmark van het bedrijventerrein aan de Schoondonkweg, dat ontwikkeld wordt door MG Real Estate.

Kebro plaatste er een voegarme staalvezelgewapende betonvloer in de toonzaal-annex-magazijn. De term “voegarm” staat voor grote voegvrije vloervelden omringd met dilatatieprofielen. Je vindt in deze toonzaal dan ook geen enkele zaagsnedes terug in de betonvloer. De enige voegen zijn deze gevormd door de dilatatieprofielen.

Hetgeen opvalt in deze toonzaal zijn de enorme raampartijen. Waar je overdag kan baden in overtollig zonlicht, is deze toonzaal ‘s avonds dan weer een ware oase van licht. De aansluiting van de gepolierde betonvloer aan deze glasgevel is trouwens van zeer hoog niveau. We maken gebruik van speciale aansluitprofielen om een resultaat van perfecte rechtlijnigheid te kunnen garanderen.

Het tweede luik binnen deze opdracht betrof de bedrijfsvloer in het werkhuis. Daar hadden we te maken met de aanwezigheid van talrijke obstakels zoals hefbruggen, vloergoten en putten.
Omdat TOYOTA een vloer verkoos zonder voegen, hebben we in dit gedeelte een volledig naadloze vloer geplaatst. Deze vloer is verbonden met alle aanwezige obstakels, en is volledig monolitisch geplaatst zonder ook maar één zaagsnede of dilatatieprofiel.

Vervolgens koos men ook voor beton op één van de étages van het kantoorgebouw – het levendige glanzende oppervlak van onze vloer is een meerwaarde voor deze werkomgeving.

Om het geheel af te ronden, voerde Kebro ook de buitenverhardingen in beton uit.

Als jarenlange gebruiker van Toyota heftrucks, waren we héél erg verheugd met deze opdracht en we zijn fier als een gieter op het eindresultaat.

 

Toyota Material Handling Belgium
Schoondonkweg 1
2830 Willebroek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


OPGLABBEEK

Hoofdkantoor

Nijverheidslaan 1510
3660 Oudsbergen
+ 32 89 81 02 60

www.kebro.be

info@kebro.be

© 2020 Kebro nv: gebruikersvoorwaarden / GDPR

CONTACTEER ONS

Volg ons op LINKEDIN

Op de hoogte blijven over actueel nieuws? Volg onze LinkedIn pagina!