OP MAAT VAN DE KLANT, TELKENS WEER

AANPASSEN AAN UW WENSEN IS ONZE 2DE NATUUR
CONTACTEER ONS

BETONHARD? OF EEN HART VOOR BETON?

KEBRO VERVULT DE VERWACHTINGEN

Betonvloeren plaatsen is vakmanschap. Kebro voert zijn werken dan ook uit met een team van specialisten. Stuk voor stuk mensen met jarenlange ervaring, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen en oog hebben voor detail.

Klantgerichtheid & flexibiliteit

Bij Kebro staan uw wensen centraal. Geen gewone standaardoplossingen maar projecten op maat, waarbij geanticipeerd wordt op mogelijke problemen of onduidelijkheden vanaf de prijsaanvraag.
Uw agenda is heilig. Daarom stelt Kebro alles in het werk om uw planning te respecteren.

Kwaliteit & vakkennis

Kwaliteit primeert. Door enkel met kwalitatieve producten, medewerkers en betrouwbare onderaannemers te werken, kan oerdegelijke kwaliteit gegarandeerd worden. Enkel het beste is goed genoeg. Daarom pakt Kebro elk project aan, alsof het voor henzelf zou zijn.

Kebro blinkt uit in deskundigheid. Hebt u nog geen concept of wenst u uitleg over een bepaalde techniek? Met plezier en veel knowhow werkt Kebro een onderbouwd vloerconcept voor u uit.

Totaalservice aan een correcte en transparante prijs

Van voorstudie tot voorbereiding, over uitvoering tot nazorg. Op Kebro kunt u rekenen. Bij Kebro geen olifant in een porseleinkast, maar oog voor gevoeligheden, een tactische aanpak en een heldere en onderbouwde offerte met correcte prijszetting.

PROFESSIONALS TE UWER BESCHIKKING

Het Kebro team wordt geleid en ondersteund door enkele professionals.

ERIK KERKHOFS

ERIK KERKHOFS

Bedrijfsleider

Mob. +32 498 86 62 00
E-mail: erik@kebro.be

NADINE CRAUWELS

NADINE CRAUWELS

Manager dagelijks bestuur

Tel. +32 89 81 02 67
E-mail: nadine@kebro.be

HILDE GABRIËLS

HILDE GABRIËLS

Verantwoordelijke financiën & administratie

Tel. +32 89 81 02 62
E-mail: hilde@kebro.be

WAT KLANTEN OVER ONS VERTELLEN

De beste samenwerking tot op heden op het vlak van betonvloeren in onze bedrijfsgebouwen hebben we met de firma Kebro uit Oudsbergen. Als onderaannemer van Cordeel nv gaven zij ons bij monde van zaakvoerder Erik Kerkhofs mee advies vooraf omtrent de ideale opbouw en samenstelling van de betonvloer te Zele. Voor ons als verhuurder van bedrijfsgebouwen is een degelijke betonvloer voor flexibele toepassingen door diverse huurders immers heel belangrijk. De uitvoering was goed voorbereid tot in de details, met een perfecte afdekking van de reeds aanwezige infrastructuur om bevuiling tijdens het storten te voorkomen. De betonvloer werd nauwkeurig afgewerkt, met speciale aandacht voor de vlakheid. Tot op heden blijkt de betonvloer ook oerdegelijk, zonder scheuren ondank intensief gebruik door een industriële bakkerij die trouwens grote temperatuurverschillen heeft binnen de gebouwen. Wij kijken dan ook zeer tevreden terug op de samenwerking met Kebro, meer dan voor herhaling vatbaar.

Philippe Van Robaeys

Viamar Real Estate nv