ONZE ONDERSTEUNING

ALS WE HET BIJ KEBRO HEBBEN OVER SERVICE denken wij aan ONDERSTEUNING
CONTACTEER ONS

FIJNNIVELLERINGEN

Kebro zorgt voor de allerbeste basis voor een betonnen vloer of verharding. Elke ondergrond kan tot op een tolerantie van 10 mm juist gelegd worden. Een grote troef is dat u op voorhand precies weet wat het zal kosten. Geen discussies over meerverbruik.

PLAATSEN VAN WAPENING

Het plaatsen van wapening behoort al jaren tot de vaste activiteiten. Van netten tot bijlegwapening tot wapeningskorven; geen opdracht is te groot of te moeilijk.

PLAATSEN VAN PROFIELEN

Hoe complex een opdracht ook is; voor elk project plaatst Kebro een passend profiel: dilatatie-, sinus-, nulpas-, hellings- of L-ijzerprofielen, …

ZAAGWERKEN

Om spanningen door krimp en uitzetting van de vloer op te vangen, worden betonnen vloeren en verhardingen ingezaagd. Ook voor een strakke betonvloer met het uitzicht van een groot betegeld oppervlak kunt u beroep op Kebro doen.

PLAATSEN VAN VLOERBESCHERMING

Om een nieuwe betonvloer optimaal te laten uitharden zonder veel impact, kan Kebro een beschermende viltlaag plaatsen. Het vilt optimaliseert het hydratieproces waardoor er amper of geen haarscheuren ontstaan. Daarnaast beschermt het vilt de vloer ook tegen vallende voorwerpen, stellingen, ladders, …

OPVULLEN VAN VOEGEN

Vloerdilatatie- of zaagsneden in bedrijfsvloeren krijgen een mooie monolithische uitstraling, door deze met een gepast product af te kitten. Kebro biedt allerhande oplossingen om zaagsneden vloeistofdicht of esthetisch op te vullen.

IMPREGNEREN

Een betonnen vloer die geïmpregneerd wordt, biedt een grote meerwaarde op vlak van slijtvastheid en onderhoudsgemak. De vloer die met een kleurloze impregnatie behandeld wordt is beter bestand tegen het indringen van vloeistoffen.

AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN

GLAD GEPOLIERD

Polieren of vlinderen gebeurt met poliermachines, ook bekend als ‘helikopters’. Een gepolierde vloer heeft een mooi glad en gesloten oppervlak met een matglanzende look. Het uitzicht is niet perfect uniform, maar eerder gewolkt.

GLANZEND GEPOLIJST

Na het polierproces kan een vloeroppervlak van een industriële vloer verder gepolijst worden met een mat tot hoogglanzend uitzicht als resultaat.

ANTISLIP GEPOLIERD

Hoe minder polierbeurten, hoe ruwer het oppervlak. Zo kan een betonnen vloer een lichte tot zware antislip afwerking krijgen.

GEBORSTELD

Voor buitenverhardingen is borstelen de meest voorkomende afwerkingstechniek. Het zorgt voor meer antislip en betere tractie. Het verse betonoppervlak wordt een aantal keer voorgedraaid met poliermachines. Nadien wordt met een borstel een fijne lijnstructuur gemaakt in het verse beton.