ONZE VLOERCONCEPTEN, STEVIG EN OERDEGELIJK

BIJ IEDER PROJECT DAT WE DOEN, IS ONS DOEL HET GOED TE DOEN
VRAAG EEN OFFERTE

SLIJTVASTE VLOEREN

Industriële vloeren en verhardingen zijn onderhevig aan allerlei slijtbelastingen zoals rondrijdende heftrucks, het stapelen van bakken, het manoeuvreren van vrachtwagens, … Voor eender welke  activiteit plaatst Kebro een gepaste slijtlaag om een vloer duurzamer te maken.

GEZAAGDE VLOEREN

De gezaagde industrievloeren van Kebro bieden een interessant alternatief voor die bedrijfsvloeren waaraan slechts minimale eisen gesteld worden. Naast de variant met een traditionele netwapening bezorgt Kebro u graag een ontwerpnota voor een gelijkwaardig staalvezelconcept.

VOEGARME VLOEREN

Voegarme vloeren zijn multifunctioneel inzetbaar. Ze zijn een duurzaam alternatief omdat ze weerstaan aan zware verkeersbelastingen en hoge puntlasten. De term ‘voegarm’ staat voor grote voegvrije vloervelden (tot 2500 m²) omringd door dilatatieprofielen. Kebro maakt een concept op maat dat beantwoordt aan uw eisen inzake belasting en slijtagebestendigheid.

NAADLOZE VLOEREN

In een naadloze vloer zal je geen enkele voeg of dilatatieprofiel vinden. Dit type vloer combineert staalvezelwapening met een traditionele wapening van staalnetten. De combinatie biedt mogelijkheden om heel grote vloervelden volledig monolithisch te plaatsen. De aanwezigheid van bovenwapening zal scheurvorming en scheurwijdte tot een minimum beperken.

VLOEREN OP PALEN

Deze toepassing vormt dé oplossing om vloeren op niet-draagkrachtige ondergrond te plaatsen.  Kebro zorgt voor het volledige concept, van sondering tot vloer, met of zonder palen. Door gebruik te maken van HSP-palen wordt zelfs een economische oplossing aangereikt.

FUNDERINGSPLATEN

Kebro plaatst uw algemene funderingsplaten (voor gebouwen of zware fabrieksinstallaties). Volumes tot 2000 m² stortbeton per etmaal behoren tot de mogelijkheden. Naast funderingsplaten met de klassieke netwapening maakt Kebro ook concepten op basis van staalvezels.

INDUSTRIËLE VERHARDINGEN

Terreinverhardingen moeten multifunctioneel zijn. Ze worden voor allerhande doeleinden gebruikt en zij moeten bestand zijn tegen zware verkeersbelasting. Kebro levert zowel klassiek gezaagde verhardingen als voegarme oplossingen, die ideaal zijn als vloeistofdichte verharding.

(ZEER) VLAKKE VLOEREN

Voor het gebruik van bedrijfsvloeren is een goed uitgevoerde vlakheid een doorslaggevende factor. In de normen en voorschriften zoals “WTCB klasse I”, “NEN 2747 klasse 2” of “DIN 18202 Zeile 4”, is Kebro helemaal thuis. Er zijn talrijke referenties van vlakke en zeer vlakke vloeren.

Afwerkingsmogelijkheid

Vloeren en verhardingen kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden.

Ondersteunende services

Met volgende diensten ondersteunt Kebro uw projecten.

Technieken

De volgende technieken worden ingezet om de projecten te realiseren.

Onze projecten

ENKELE REALISATIES

Onze projecten zijn ingenieus uitgedacht. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven.
De onderstaande klanten spreken voor zich en zij kozen voor onze hoge kwaliteitsgraad.

Léonard Barchon

Op het terrein van een tankstation in Barchon werd een buitenverharding met verschillende zones in helling geplaatst. De buitenverharding werd eerst getalocheerd en nadien geborsteld. Een gedeelte van de vloer werd uitgevoerd in een antraciete kleur. De verschillende kleuren beton werden van elkaar gescheiden door het plaatsen van een uitzettingsprofiel.

Alibaba Bierset

De meerwaarde van de buitenverharding die gerealiseerd werd bij Alibaba was het naadloze karakter. Het begrip duurzaam vertaalt zich in de wereld van betonvloeren naar ontwerpen met zo weinig mogelijk of zelfs helemaal geen voegen. Immers, de eerste schade ontstaat vooral ter plaatse van voegen.

TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

In Willebroek werd een voegarme staalvezelgewapende betonvloer geplaatst in de toonzaal en het magazijn. Voegarm staat voor grote voegvrije vloervelden omringd door dilatatieprofielen. De vloer in de toonzaal is volledig naadloos d.w.z. dat de vloer geplaatst werd zonder gebruik te maken van zaagsnedes of dilatieprofielen.