Onze projecten

ENKELE REALISATIES

Onze projecten zijn ingenieus uitgedacht. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven.
De onderstaande klanten spreken voor zich en zij kozen voor onze hoge kwaliteitsgraad.

Léonard Barchon

Op het terrein van een tankstation in Barchon werd een buitenverharding met verschillende zones in helling geplaatst. De buitenverharding werd eerst getalocheerd en nadien geborsteld. Een gedeelte van de vloer werd uitgevoerd in een antraciete kleur. De verschillende kleuren beton werden van elkaar gescheiden door het plaatsen van een uitzettingsprofiel.

Alibaba Bierset

De meerwaarde van de buitenverharding die gerealiseerd werd bij Alibaba was het naadloze karakter. Het begrip duurzaam vertaalt zich in de wereld van betonvloeren naar ontwerpen met zo weinig mogelijk of zelfs helemaal geen voegen. Immers, de eerste schade ontstaat vooral ter plaatse van voegen.

TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

In Willebroek werd een voegarme staalvezelgewapende betonvloer geplaatst in de toonzaal en het magazijn. Voegarm staat voor grote voegvrije vloervelden omringd door dilatatieprofielen. De vloer in de toonzaal is volledig naadloos d.w.z. dat de vloer geplaatst werd zonder gebruik te maken van zaagsnedes of dilatieprofielen.

Een project waar we bijzonder trots op zijn…

 

Délibio Nijvel

Délibio is een groothandel en distributeur van verse en biologische producten.
Vanuit hun nieuwe vestiging in Nijvel, in het hart van België, zorgt Délibio voor het transport en de logistiek van biologische producten aan winkels, coöperatieven, restaurants en catering.
Délibio engageert zich om enkel hoogkwalitatieve producten aan te bieden die met zorg getest worden. Als bouwheer van hun nieuwe magzijn waren de netheid en hoge afwerkingsgraad van de vloeren waren van wezenlijk belang.
Aannemer André Houyoux koos Kebro voor het realiseren van de vloeren omdat zij eveneens kwaliteit en zorg in de uitvoering erg belangrijk vinden.
Kebro maakte een gepolierde en gezaagde vloer van 2.700 m² en een buitenverharding van 450 m².